Tetori i Librit - Ministria e Kulturës
Postuar më: 03/10/2019

Tetori i Librit

Hapet muaji i leximit: Tetori i librit.

Kemi përpara një muaj të shkëlqyer mbushur me aktivitete, lexime, dhurime, promovime, seminare, ekspozita, jo vetëm në Tiranë, por në gjithë Shqipërinë.

Ia vlen të bëheni pjesë!

​Dhe mos harroni #Dhuro #Gjej #Lexo!