Shqipëria Solidare - Ministria e Kulturës
Postuar më: 24/09/2019

Shqipëria Solidare

Shqipëria Solidare

Ministria e Kulturës fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë të prekur nga tërmeti.

Për t’i ardhur në ndihmë të gjithë familjeve të dëmtuara nga tërmeti i datës 21 shtator janë vendosur në dispozicion disa llogari bankare:

 

“Kontribute vullnetare, Emergjenca” në bankë të nivelit të dytë

Banka Credins

           IBAN në ALL (Lek):  AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001

IBAN në EUR: AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003

IBAN në USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002